БОБИНИ

БОБИНИ

бобини за клапан за изпарители и нивомери

Покажи
Ред

Бобина Атикер

Бобин за атикер газов клапан и нивомер..

8,00 лв.

Бобина Газов клапан Ловато

Бобина газов клапан ловато оргинал12 V  8 W..

15,00 лв.

Бобина за изпарител ловато(нов модел)

Бобина за изпарител ловато(нов модел),бобин за ловато,мимгаз изпарител нов модел,бобин за изпарител ..

15,00 лв.

Клапан Томасетто редуктор

Клапан Томасетто редуктороргинал части комплект клапан и котва..

10,00 лв.