За нас

ЛИОН ГРУП ООД  е основана през 2005 година в гр. Пловдив.  Благодарение на екипа от млади, динамични и креативни хора за кратко време се превърна в една от уважаваните и известни компания в бранша.  За достигане на по - високи резултати и позиции прилежащи на лидери работим усърдно и целенасочено. Целта ни е : СЪЗДАВЙАКИ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛСТВА, ДА СЕ РАЗВИВАМЕ ЗАЕДНО С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ.
ЛИОН ГРУП ООД  e единственият официален дистибутор на марката NAZORATI-НАЗОРАТИ -MIMGAS -МИМГАЗ за  България.  Също така сме представители на италианската марка САКА ЛПГ. Предлагаме продуктите на следните производители и марки : GASTRONIC,LOVATO, BRC,BSM, RAIL, VALTEK, AEB,NAZORATI,STAG,KME

Предлагаме  пълни комплекти за автомобилни газови уредби на пропан-бутан (LPG) и метан (CNG) - конвенционални и газови инжекциони, както и богата гама  от резервни части към тях.
Също така вече предлагаме и монтаж на газова уредба на автомобили от най - ново поколение с директно впръскване FSI, TFSI.
GASTRONIC AUTOGAS SYSTEMS made by Italy.ГАЗТРОНИК ГАЗОВИ УРЕДБИ,производител Autronic srl.Italy
АВТО ГАЗОВИ УРЕДБИ,АГУ ЧАСТИ,ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОННИ СИСТЕМИ,ГАЗОВИ УРЕДБИ,АГУ СЕРВИЗ,АВТО ГАЗВИ УРЕДБИ СЕРВИЗ ПЛОВДИВ.Газови уредби.Агу части