БОБИНИ

БОБИНИ

бобини за клапан за изпарители и нивомери

Покажи
Ред
Бобина Атикер Ново

Бобина Атикер

Бобин за атикер газов клапан и нивомер..

8,00 лв.

Бобина Газов клапан Ловато

Бобина газов клапан ловато оргинал12 V  8 W..

15,00 лв.

Бобина за изпарител ловато(нов модел)

Бобина за изпарител ловато(нов модел),бобин за ловато,мимгаз изпарител нов модел,бобин за изпарител ..

15,00 лв.

Клапан Томасетто редуктор Ново

Клапан Томасетто редуктор

Клапан Томасетто редуктороргинал части комплект клапан и котва..

10,00 лв.