ТОМАСЕТТО

ТОМАСЕТТО 

Покажи
Ред

Томасетто Антартик супер

Редуктор Томасетто Антартик супер240 kw=340 Hp..

129,00 лв.

томасетто Артик

Редуктор томасетто АртикTomasetto Archile Artik reducer 110 KW=150 HPВХОД 8 ММ   (12Х1)..

120,00 лв.

Томасетто Нордик

Изпарител Томасетто Нордик125 кв-170 кн...

89,00 лв.

Томасетто Нордик хп

Изпарител Томасетто Нордик хп180 кв=245 кн..

110,00 лв.